Door een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met onderstaande Algemene Voorwaarden. Deze Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad en zijn in werking getreden op 13 juni 2014.

PRO BEL bv behoudt zich het recht voor om de voorwaarden aangaande betaling en levering te veranderen. Indien u vragen heeft over de voorwaarden, kan u ons deze stellen via het formulier op onze contacpagina.

Artikel 1 – Voorraad

Bestellingen worden uitgevoerd onder voorbehoud van prijswijzigingen en zolang de voorraad strekt. Indien een product niet meer op voorraad is, dan ontvangt u hierover bericht. Wij houden een periode van 1 maand aan om uw bestelling alsnog uit te voeren. Indien in deze periode blijkt dat wij uw bestelling toch niet kunnen uitvoeren, dan zullen wij de bestelling annuleren. Wij kunnen u dan in overleg met u een ander product toesturen of uw geld retourneren.

Artikel 2 – Bezorgen

Binnen de Benelux bedragen de verzendkosten 6€.

Artikel 3 – Herroepingsrecht

Wat u niet bevalt, mag u binnen 28 dagen terugsturen, in de oorspronkelijke staat en met ongeopende verpakking. Deze artikelen worden dan graag omgeruild of terugbetaald (aan de nettoprijs van het artikel). Artikelen die door toedoen van de klant worden beschadigd, waarvan de securi-sluiting  werd verwijderd, bevuild of onvolledig zijn, of gebruikt en gedragen (kleding), kunnen niet worden omgeruild of terugbetaald. In het geval de bezorger u een geschonden pak met beschadigde inhoud aanbiedt, dan dient u het pakket te weigeren en ons daarover een bericht te sturen.

This post is also available in: Engels Frans