Uw persoonlijke gegevens worden bewaard in een beveiligde omgeving. Deze gegevens kunnen o.a. worden gebruikt voor het versturen van de bestelling en voor nieuwe aanbiedingen. Indien u niet op de hoogte wil worden gebracht van nieuwe aanbiedingen of indien u inzage wenst in uw gegevens, dan kan u ons daarvan schriftelijk op de hoogte stellen. Wij zullen aan uw verzoek voldoen.

Wij gebruiken uw gegevens voor verschillende doeleinden. Hieronder kan u lezen om welke doeleinden het gaat. Wij gebruiken aarbij de van u ontvangen gegevens, alsook de door onszelf verzamelde gegevens, bijv. gegevens over uw bezoek aan onze website.

De levering van uw bestelling

Voor uw bestelling hebben we uw naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en soms ook uw telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we uw bestelling bezorgen en u op de hoogte houden over uw bestelling. We geven uw gegevens ook door aan anderen indien dit nodig is voor een bestelling, bijv. aan bezorgdiensten of ons distributiecentrum.

Nieuwsbrieven

U kan u aanmelden voor onze verschillende nieuwsbrieven. Zo blijft u op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en allerlei ander nieuws. We beschikken over algemene en persoonlijke nieuwsbrieven. Wil u onze nieuwsbrieven niet langer ontvangen, dan kan u zich steeds uitschrijven.

Reviews

We zijn dol op reviews. Onze klanten ook. Wil u een review schrijven, kies dan zelf of uw persoonlijke gegevens al dan niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers en of wij over uw review contact met u mogen opnemen. Wij houden bij wie welke review schrijft en uw reviews staan ook in uw account.

Fraude

Op fraude zit niemand te wachten. Wij ook niet. Klantgegevens kunnen worden gebruikt om fraude te onderzoeken of te voorkomen. Indien vereist, bezorgen wij klantgegevens aan de overheid.

This post is also available in: Engels Frans