Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen over de producten van Pro Bel Fly. Staat jouw vraag er niet bij ? Stel je overige vragen gerust via ons contactformulier.

Dit kan absoluut en vormt geen enkel probleem.

Indien het gamma van Probelfly in de toekomst wordt uitgebreid, zal het op de verpakking duidelijk vermeld worden mocht het product niet of enkel onder bepaalde voorwaarden gemengd mogen worden met andere producten en waar eventueel op gelet moet worden.

Best droog en koel bewaren. Temperaturen van 10° tot 25° zijn ideaal. Het is heel belangrijk om de potten met poeders steeds goed af te sluiten aangezien het poeder door vocht kan samenklitten.

De drinkbak is een mogelijke bron van besmettingen. Alle producten die aan de drinkbak worden toegevoegd, zijn onderhevig aan kwaliteitsverlies bij blootstelling aan licht en lucht. Om die reden worden de producten best dagelijks opnieuw aangemaakt, zodat de duiven steeds producten van de hoogste kwaliteit toegediend krijgen.

Dit kan perfect. In het bereidingsprotocol van de extracten ontstaan er zwevende minuscule deeltjes residu van de plant. Deze deeltjes verwijderen wij niet omdat deze een restant zijn van de natuurlijke ingrediënten die wij gebruiken bij deze producten. Deze zwarte puntjes kunnen totaal geen kwaad en worden met een weinig water makkelijk uit de drinkbak verwijderd.

Er is geen enkele reden bij het huidige gamma waarom dit niet zou mogen. Mochten er in de toekomst producten bij komen waar dit niet kan of onder voorwaarden: dan zal er steeds duidelijk op de verpakking vermeld worden waar al dan niet op gelet moet worden.

Ja dit kan, maar de kans is eerder klein en de gevolgen ervan zullen zich beperken tot braken of een slappere stoelgang. Maar als je de aanbevelingen van op de verpakkingen aanhoudt, dan loop je geen enkel risico.

This post is also available in: Engels Frans